UA-107347142-1
BESØG OS PÅ FACEBOOK
 

Om Esbjerg Festuge

Esbjerg Festuge er en eksplosion af kulturelle tilbud. Det er byens fest og der er noget til enhver smag. Musikalsk spænder Festugen fra kirkekoncerter over opera til pop, og ”Made In Esbjerg” konceptet giver plads til nyt og eksperimenterende musik. Selv sømandsmusikken, den såkaldte Shanty, får plads og med den følger fortællingen om Esbjerg og søfarten.

 

Kunsten fylder også meget, og i hele perioden kan man opleve containerkunst, hvor mere end 70 udstillere viser kunst i containere på havnen. Det er et tilløbsstykke og efterhånden en fast tradition. Et af de nyere tiltag er den Internationale Dag. Her præsenterer en gruppe borgere med udenlands herkomst et væld af multikulturelle oplevelser - en fantastisk dag, hvor forskelligheden giver anledning til en masse spørgsmål og hvor smagsløgene udfordres.

Med mere end 200 forskellige arrangementer er Esbjerg Festuge uden tvivl Sydjyllands kulturelle fyrtårn. Dyk ned i programmet, prøv noget nyt og oplev måske en helt ny side af Esbjerg.

 
 
  
 

Esbjerg Festuge er en årlig begivenhed, som har fundet sted siden 1997. Og den har vokset sig større og større for hvert år.

Her kan du se hvilke aktiviteter du kan deltage i, og hvad der kan opleves under Esbjerg Festuge 
Hvis du har nogle spørgsmål, eller er interesseret i at se, hvad byen Esbjerg ellers kan byde på, så kan du altid finde os her: 

SKOLEGADE 33 DK-6700 ESBJERG
+45 76 13 61 03 
+45 40 19 20 67 
apo@esbjergfestuge.dk

 Facebook